?
14.05.2020

Medewerker in de schijnwerpers: Mario van Ginkel

Als boerenzoon was hij al snel overtuigd van zijn arbeidsplaats in de toekomst: aan de slag gaan in de agrarische sector. Mario koos daarom voor een opeiding aan de Agrarische Hogeschool in Dronten. Aansluitend volgde hij een opleiding Bedrijfskunde aan de Greenwich University. Na vervolmaking van zijn studies maakte hij zijn intrede als accountmanager bij een bedrijf dat bewaarkisten voor boeren produceert. Na twee jaar maakte hij de overstap naar de Stiho Groep, waar hij diverse functies als commerciele leidinggevende vervulde. Mario maakte toendertijd ook de crisis in de bouw mee, wat voor hem een zeer leerzame periode is geweest. In 2019 zette hij de stap naar Triflex. De eerste gesprekken gaven hem direct een prettig gevoel. Mario wilde dan ook graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van Triflex in Nederland.

Mario van Ginkel | Triflex BV

Elke dag is anders
Als salesmanager zijn de taken uiteenlopend en is geen enkele dag hetzelfde. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor het realiseren van projecten in de segmenten parkeren en wonen en wordt er hard gewerkt aan het bieden van oplossingen in het beschermen van constructies en het verhogen van veiligheid in gebouwen.

Mario en zijn team staan dagelijks een breed scala aan opdrachtgevers te woord en bieden hen technische ondersteuning in hun vragen en uitdagingen. ‘Triflex is een heel fijn bedrijf om voor te werken. Alle randvoorwaarden om je werk goed uit te kunnen voeren zijn aanwezig. Daarnaast werk ik samen met een heel plezierig team van collega’s. Er is altijd ruimte voor gezelligheid en de wil om te presteren is sterk aanwezig’, vertelt Mario. 

De evolutie van Triflex
‘De ontwikkeling van de medewerkers bij Triflex staat hoog op het prioriteitenlijstje. Er is altijd ruimte voor groei door opleidingen of cursussen. Omdat we een commercieel bedrijf zijn, zal het verkoopproces altijd een belangrijke rol blijven spelen in deze organisatie. We blijven altijd oog houden voor de ontwikkelingen om ons heen en zorgen we dat we innovatief en vooruitstrevend zijn zoals men dat van ons mag verwachten.

Bij Triflex hebben we altijd oog voor ontwikkeling en willen we vandaag graag de zaken beter doen dan gisteren. We zullen ons als bedrijf dan ook altijd blijven ontwikkelen en verbeteren.’ 

Benieuwd wat Mario voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen