29.10.2020

Medewerker in de schijnwerpers: Machiel Regtvoort

Machiel Regtvoort, rayonmanager bij Triflex

Van een studie Bouwkunde tot aan het volgen van diverse salesopleidingen en praktijktrainingen, Machiel deed de afgelopen jaren de nodige ervaring op.

Voordat hij 9 jaar geleden zijn intrede bij Triflex deed, vervulde hij als eerst de functie van Inspecteur Bouw- en Woningtoezicht bij Interconcept, waarna hij werkzaam was als Accountmanager bij Oranjedak. Na zijn tijd bij een uitvoerend bedrijf wilde hij graag bij een fabrikant aan de slag en werkte hij een korte periode bij Kingspan Unidek.

Daar miste hij het technische aspect, waardoor hij al snel besloot verder te zoeken. Machiel: ‘Bij Triflex vond ik de ideale combinatie tussen commercie en techniek.’

‘Ik ben verantwoordelijk voor het rayon Zuid-West Nederland. Mijn werkdag bestaat uit adviseren op het gebied van meerlaagse, scheuroverbruggende en waterdichte systemen voor galerijen, balkons, terrassen, hellingbanen, parkeerdaken en parkeergarages. Ook bezoek ik regelmatig relaties, prospecten en verwerkende bedrijven. Daarnaast werk ik technische adviezen uit en houd ik alle projecten up-to-date in ons CRM-systeem’, vertelt Machiel.

Als rayonmanager zit Machiel nooit stil en heeft hij een uitdagende functie. ‘Je weet nooit met welk probleem een klant komt. Er is altijd een passende oplossing te vinden, die voldoet aan de eisen, wensen en/of aan een technische noodzaak zoals het oplossen van een lekkage. En het zoeken naar die oplossing, daar zit voor mij de uitdaging’, laat Machiel weten. 

Machiel over het werken bij Triflex: ‘Wij zijn een ontzettend hecht team en streven met zijn allen naar een gezamenlijk doel. Dit zorgt voor een prettige samenwerking tussen de collega’s onderling. Bovendien is geen enkele dag hetzelfde, wat mijn werk zo leuk maakt! Tot slot is Triflex een pionier wat betreft innovatieve ideeën, inzichten en oplossingen.’

Benieuwd wat Machiel voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen