01.03.2018

Inspireren en geïnspireerd worden | Material Xperience

Door kennis en ideeën uit te wisselen ontstaan de mooiste gesprekken. Door expertises te verenigen bereik je de beste resultaten. Dat is waar Triflex voor staat. Daarom hebben wij speciaal voor Architecten een Xchange magazine uitgebracht. Het is een inspiratiemagazine dat u op nieuwe ideeën kan brengen, u bijzondere toepassingen laat ontdekken en bevat verrassende mogelijkheden die de systemen van Triflex te bieden heeft.

Omdat inspireren en geïnspireerd worden een wisselwerking is die altijd ten grondslag ligt aan de werkzaamheden van onze architectenadviseur Emy Kok staan wij op 13, 14 en 15 maart op Material Xperience in Ahoy Rotterdam. Tijdens dit evenement worden diverse materiaalinnovaties gepresenteerd aan creatieve professionals. Meer dan 125 exposanten laten er hun innovaties zien binnen zes sectoren: Architecture, Interior, Fashion, Mobility, Product en Graphic. U vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied nieuwe technieken en materialen, waaronder de producten van Triflex.Bezoek onze stand (A42) om onze producten te bekijken, het materiaal te voelen en ideeën uit te wisselen. Meldt u aan via de onderstaande button.

Aanmelden

Meer weten?

Wilt u los van de Material Xperience eens afspreken voor advies over de optimale inzet van onze systemen? Wij denken graag met u mee over de vele ontwerpmogelijkheden met Triflex als het gaat om lichtinval, beleving, duurzaamheid en hoe kleur invloed heeft op de aanblik op de architectonische aspecten waar onze systemen een rol in spelen. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Gerelateerd nieuws