?
04.02.2020

Zien wij u ook op de Infra Relatiedagen?

Op 4, 5 en 6 februari vindt de eenentwintigste editie van de Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Vanzelfsprekend is Triflex hier weer aanwezig!

Dit evenement is het platform voor de grond-, weg- en waterbouw en een vertrouwd netwerkplatform dat professionals uit deze sectoren samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Deze vakbeurs is een ontmoetingsplek voor infra-ondernemers en dienstverleners en biedt u de kans om kennis te maken met leveranciers van innovatieve producten en diensten.

Bent u op zoek naar een oplossing voor gladde brugdekken, asfaltreparatie of bijvoorbeeld het vloeistofdicht maken van tankterpen? Bezoek dan onze stand in hal 1 op plaats 113 en wij vertellen u alles over het afdichten, coaten en markeren van de uitdagingen die u tegenkomt.

Wilt u ons komen bezoeken tijdens de beurs, maar heeft u nog geen toegangskaarten? Geen enkel probleem. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U ontvangt na registratie de e-ticket(s) op het opgegeven e-mailadres.

Registreer u hier