06.05.2021

Galerijvloeren Gelderseplein weer hydrolysebestendig en veilig beloopbaar

De antisliplaag op de galerijvloeren van een appartementencomplex aan het Gelderseplein in Arnhem, was sterk verouderd en vertoonde op veel plaatsen onthechting. De wens van de opdrachtgever was om de galerijen te voorzien van een goed beschermde en veilig beloopbare vloerafwerking. 

Aan applicateur Gacon de opdracht om de renovatie te realiseren met de duurzame producten van Triflex. De keuze is gemaakt om de galerijvloeren te voorzien van een gewapend en scheuroverbruggend membraan, ter plaatse van de dilataties. Deze afwerking bestaat uit een PMMA-hars en kent een langere levensduur dan een kit-emulsie. Het betreft een 3-laags systeem, waarbij na ieder laag de galerijen na circa 45 minuten weer beloopbaar zijn.

Hierdoor vond er aanzienlijk minder overlast plaatst voor de bewoners van het complex. Tevens is het systeem hydrolysebestendig. Dit is een groot voordeel voor de aanwezige goot aan de gevelkant, omdat hier vaak het meeste water blijft liggen. De galerijen hebben een nette uitstraling gekregen en zijn weer voor jaren beschermd en gegarandeerd veilig voor bewoners.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN