16.12.2020

Een spectrum aan kleuren

Grijs-, bruin- en aardetinten komen weer helemaal terug in de kleurentrends van 2021. Deze neutrale tonen zijn ideaal te combineren en geven een warme en sfeervolle uitstraling. Ook de zachte pasteltinten gaan we veel terugzien komend jaar. Het kleurenspectrum van Triflex biedt een breed scala aan kleuren voor o.a uw balkon, terras of galerij. Zo kunt u naar hartenlust combineren volgens de nieuwe trends.

1/3
2/3
3/3

Ook qua afwerkingen zijn er veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een effen-vloer, maar ook voor een decoratieve instrooimix in allerlei kleurvarianten. Zo’n decoratieve coating verfraait, beschermt tegen weersinvloeden en vervuiling én maakt onderhoud veel gemakkelijker. Door de keuze uit vele kleurenvarianten in combinatie met een Triflex Micro Chips instrooiing, ontstaat een kleurrijke en speelse omgeving. 

Ontwerpen met Triflex Creative Design
Triflex Creative Design biedt u nieuwe ontwerpmogelijkheden. Het resultaat van Triflex Creative Design is buitengewoon slijtvast, onderhoudsvriendelijk en beschermt de ondergrond tot wel 25 jaar tegen alle weersinvloeden, schoonmaakproducten en chemicaliën. Er is keuze uit een groot aantal ontwerpen. Deze variëren van afbeeldingen geïnspireerd op de natuur tot patronen die als decoratieve rand dienen. Maar ook informatieve markeringen, zoals het icoon voor de nooduitgang, tot complete tegelpatronen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN