?
22.06.2021

Duurzame en esthetische galerijvloer voorzien van de juiste stroefheid

Op de galerijvloeren van appartementencomplex Octant, met veelal oudere en mindervalide bewoners, ontstond onthechting van de bestaande coating. Een veilig beloopbare vloer was daarom een vereiste bij het renoveren van de galerijvloeren. Ook wenste de opdrachtgever om de gootzones te behouden, om zo kosten te besparen. Aan Rumitec de taak om dit project aan te pakken en met een passende oplossing te komen. 

1/3
2/3
3/3

Veiligheid en esthetiek worden door Triflex voor nieuwbouw en appartementen gecombineerd in een ijzersterk systeem dat o.a. snel uithardend, waterafstotend en naadloos is. De aanblik of esthetische afwerking wordt door de keuze van het instrooimateriaal bepaald. Omdat het een vrij dun systeem is, volgt het membraan het profiel van de ondergrond. Een goede voorbehandeling van het oppervlak is dus bepalend voor het eindresultaat. Het resultaat mag er wezen! Een duurzame galerijvloer waar bescherming, antislip en een aantrekkelijk uiterlijk worden gecombineerd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN