08.05.2020

Duurzame afwerking parkeerdek P&R Slinge

De bestaande teerhoudende afwerking op het parkeerdek van P&R Slinge was sterk verouderd. Mechanische belasting en weersinvloeden zorgden ervoor dat het parkeerdek slijtage en onthechting vertoonde. Applicateur Neston Betonconservering is momenteel bezig met het aanpakken van de slijtage en onthechtingsproblemen van het dek.  

1/3
2/3
3/3

De gemeente Rotterdam wenste dat de bestaande afwerking van het parkeerdek volledig werd vervangen door een nieuw duurzaam antislipsysteem, welke tevens voldoende bescherming biedt aan de onderliggende constructie en geparkeerde auto’s. Hierbij mocht eventuele scheurvorming niet meer zichtbaar zijn en diende de bestaande dilatatieprofielen eveneens vervangen te worden.

Door de hoge parkeerdruk zou het project in eerste instantie in fases worden uitgevoerd, om voldoende parkeercapaciteit te behouden ten tijde van de uitvoering. Echter, door de huidige situatie, is de parkeerdruk flink afgenomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het parkeerdek in een keer wordt uitgevoerd. De eerste twee delen zijn inmiddels opgeleverd naar tevredenheid van de opdrachtgever.

Informatie
Meer weten over dit project of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen