?
21.09.2017

Veiligheid gegarandeerd bij alle omstandigheden | Dekdelen

Wat te doen met dekdelen voor bruggen en looppaden en dekdelen over grachten en waterpartijen die hun stroefheid verliezen? Vervuiling en groene aanslag kunnen ervoor zorgen dat deze delen spekglad worden bij natte omstandigheden, met alle risico’s van dien. Triflex heeft daarvoor de oplossing.

triflex afwerking

Een oplossing voor elk oppervlak

Het Triflex WAS systeem is een coating die door de zorgvuldige opbouw van het systeem slijtvastheid en antislip garandeert. Dit systeem, variant 2, is specifiek geschikt voor bestaande en nieuwe houten dekken. Doordat het materiaal ook in te strooien is met grovere steenslag (1-3 mm) kan het systeem uitstekend worden toegepast in situaties met (fiets) verkeer. Het is volledig dekkend en kan met diverse soorten steenslag worden gecombineerd. Hierdoor kunt u precies de uitstraling kiezen die bij uw (brug-) dek past.

Ook voor kunststof delen

Het Triflex WAS systeem, variant 3, is ontwikkeld voor kunststof dekdelen die doorgaans uit gerecycled materiaal bestaan. Het kan het hierbij gaan om brugdekken maar ook andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld perrons, zijn mogelijk.

Meer weten?

Wil u meer weten over het Triflex WAS systeem of over andere oplossingen die onze systemen en producten bieden? Of wilt u gewoon vrijblijvend advies? Neem contact met ons op via telefoonnummer: 038 460 20 50 of stuur een email naar: info@triflex.nl.