07.11.2017

Creative Design in de praktijk | Villa Ansaldi in Sirmione

Onder de naam Creative Design biedt Triflex afdichtingsproducten voor terrassen, balkons en entreegebieden. Deze oppervlakken zijn vaak een verlengstuk van de leefomgeving. Sfeer en kleur spelen daarom een grote rol bij de afwerking. 

Ansaldi triflex creative design

Triflex Creative Design producten combineren een waterdichte, duurzame bescherming en een unieke uitstraling. Met Creative Design creëert u elk gewenst effect. Van klassieke tegelpatronen tot een eigen logo of tekst in de vloer. Triflex Creative Design is bestand tegen alle weersinvloeden. Daardoor krijgen gebarsten of verhoogde tegels, uitgeslagen hout, mos- of schimmelaanslag en kapotte voegen geen kans. Dit maakt Triflex Creative Design de ideale oplossing voor ruimtes waar sfeervolle afwerking en optimale bescherming even belangrijk zijn.

Praktijkvoorbeeld: Villa Ansaldi, Sirmione

Het terras van deze prachtige villa aan het Gardameer in Italië had te kampen met schade door vocht. De eigenaar startte een renovatie die de problemen voor langere tijd moesten oplossen, zonder afbreuk te doen aan de authentieke uitstraling van de villa. De exclusieve tegels, die geheel in lijn waren met de architectuur van de villa, zijn met behulp van Triflex Creative Design herontworpen.

De ondergrond werd voorzien van een speciale kunststof waar een folie op werd geplakt die exact het ontwerp had van de oorspronkelijke tegels. Met de folie konden kleur en patroon in de onderlaag worden aangebracht. Na het verwijderen van de folie verscheen een vloer die volledig weersbestendig is en zijn authentieke uitstraling heeft weten te behouden. Water en vorst hebben hun grip op dit terras verloren.

Brochure