04.11.2019

De creatieve oplossing voor terras-, entree- en galerijvloeren

Terrassen, balkons en entreegebieden zijn een verlengstuk van de leefomgeving. Kleur en decoratie spelen er een grote rol bij de afwerking. Wilt u uw vloer nog persoonlijker maken en perfect laten aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf of pand? Triflex heeft daarvoor een passende oplossing.

balkon met kleur door Triflex
Triflex Colour Design
1/3
triflex Creative Design Entree
Triflex Creative Design
2/3
Thumbnail
Triflex FloorTattoo
3/3

Triflex FloorTattoos

Met Triflex FloorTattoos is het mogelijk om, door middel van een speciale folie, uw logo, naam of afbeelding aan te brengen op uw balkon-, terras-, entree- of galerijvloer. Doordat de afbeelding in meerdere lagen wordt aangebracht, is uw vloer niet alleen naadloos, slijtvast en waterdicht, maar krijgt deze bovenal de door u gekozen persoonlijke uitstraling.
 

Triflex Creative Design 

Triflex Creative Design biedt u een nieuwe ontwerpmogelijkheden. Het resultaat van Triflex Creative Design is buitengewoon slijtvast én onderhoudsvriendelijk en beschermt de ondergrond tot wel 25 jaar tegen alle weersinvloeden, schoonmaakproducten en chemicaliën. Er is keuze uit een groot aantal ontwerpen. Deze variëren van afbeeldingen geïnspireerd op de natuur tot patronen die als decoratieve rand dienen. En van informatieve markeringen, zoals het icoon voor de nooduitgang, tot complete tegelpatronen. 
 

Triflex Colour Design en Triflex Stone Design

Wenst u een esthetisch fraai oppervlak wilt dat gering antislip en onderhoudsvriendelijk is? Daar is Triflex Colour Design uitermate geschikt voor. Tevens is het te verkrijgen in 8 verschillende kleuren. 


Uitgebreide kleurkeuze

U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een effen vloer of juist een decoratieve instrooimix in allerlei kleurvarianten. Maar ook qua afwerking zijn er ontelbare mogelijkheden. Zoals meer of minder antislip en met of zonder markeringen om het de gebruikers makkelijk te maken. Zo worden de vloeren optimaal afgestemd op de bouwstijl en persoonlijke voorkeuren.

Informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Triflex? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)38 260 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder!