25.01.2018

Onze wegmarkeringen als eerste van Europa met CE-Markering!

De wegmarkeringen van Triflex voldoen, als eerste van Europa, aan alle eisen om de CE-Markering te mogen dragen. De CE-Markering (CE staat voor Conformité Européenne) betekent dat de markeringsproducten van Triflex in overeenstemming zijn met de Europese regelgeving. 

CE certificaat triflex

De CE-markering geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen Europa, en daarmee maken ze de weg vrij voor de Europese markt. Dat geldt nu ook voor de wegmarkeringen van Triflex, dat is een een versterking van onze Europese marktpositie, en daar zijn wij zeer trots op!

Sinds midden vorig jaar is het officieel mogelijk een CE-markering voor wegmarkeringen te verkrijgen die geldig is voor de Europese landen. De CE-markering geeft toegang tot de aangesloten Europese landen, zoals al eerder het geval was in Nederland met het KOMO-kwaliteitscertificaat.

Sinds 1 januari  van dit jaar hebben Rijkswaterstaat en lagere overheden hebben officieel bevestigd CE-gemarkeerde producten te accepteren, naast de KOMO gecertificeerde producten. De processen leidend tot KOMO en CE-markering zijn in zekere zin vergelijkbaar van aard.

Triflex is zeer verheugd met deze actuele kwalificering die het mogelijk maakt haar resultaten in deze belangrijke marktsector te optimaliseren. En wij zijn het eerste bedrijf dat deze CE-toegang formeel verwerft!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de wegmarkeringen van Triflex of over de CE-Markering? Neem uiteraard gerust contact met ons op via telefoonnummer: 038 460 20 50 of stuur een email naar: info@triflex.nl.