?
21.08.2017

Triflex BTS-P maakt Nederlandse balkons weer veilig

De afgelopen maanden zijn in heel Nederland honderden balkons van flatgebouwen en woningen gesloten en zelfs niet meer toegankelijk voor eigen bewoners. De reden hiervoor is dat de constructie van de balkons dusdanig verzwakt is dat instortingsgevaar dreigt met alle risico's van dien.

Vijf complexen in Oss al hersteld

Ook in Oss was dit het geval. Wooncorporatie en verhuurder BrabantWonen heeft naar aanleiding van het dreigende gevaar aan uitvoerder NBK Zuid opdracht gegeven om balkons van 5 van haar complexen te renoveren. Om dit naar volle tevredenheid uit te voeren, en daarbij te voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen, is onder andere gekozen om gebruik te maken van het Triflex BTS-P systeem. 

Dit volledig gewapende afdichtingssysteem heeft een snelle uitharding, waardoor weersomstandigheden nauwelijks invloed op de applicatie hebben. Ook zijn de balkons door het gebruik van het Triflex BTS-P systeem naadloos afgedicht en beschermd tegen mechanische beschadigingen en jarenlange weersinvloeden. Het systeem vangt werking van grotere oppervlakken flexibel op, en voegen en dilataties worden geheel geïntegreerd. De levensduur van de constructie wordt hiermee aanzienlijk verlengd waardoor de bewoners van de complexen in Oss weer kunnen genieten van hun eigen veilige balkon.

Informatie

Wilt u meer weten over de voordelen die het Triflex BTS-P systeem biedt? Of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op via +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.