?
04.10.2017

Oersterke vloer | Triflex BFS systeem

Het Triflex BFS systeem is met recht een oersterke vloer… Ruim 14 jaar na het aanbrengen van het systeem zien de galerijen van de Staringlaan in Apeldoorn er nog steeds prachtig uit!

bfs systeem van triflex

Goed beschermd met uitstraling naar keuze

Niet altijd is het nodig om en heel oppervlak te voorzien van een nieuwe afdichting. Soms is alleen het beschermen van de ondergrond voldoende. Wanneer de vloer enkel te maken heeft met intensieve belasting, dan volstaat het aanbrengen van het Triflex BFS systeem. Het gietvloer systeem biedt direct bescherming, en in combinatie met Triflex Cryl Finish is het oppervlak ook zeer eenvoudig te onderhouden. Kleur, structuur, antislip en de uitstraling kunnen met het Triflex BFS systeem geheel naar eigen smaak worden uitgevoerd.

Ook details waterdicht zonder overlast

Voegen en detailaansluitingen worden, door middel van het Triflex gewapend membraan, ook volledig waterdicht afgewerkt. Van overlast is tijdens het aanbrengen geen sprake, het systeem hardt snel uit, waardoor speciale loopvoorzieningen overbodig zijn. En zoals bij de galerijen van de flats aan de Staringlaan in Apeldoorn is bewezen, het gaat gegarandeerd lang mee!

Lees meer over het Triflex BFS systeem

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Triflex BFS systeem en of het geschikt is voor uw galerij of balkon? Of wilt u vrijblijvend advies of informatie over onze andere producten en systemen? Neem dan uiteraard gerust contact met ons op via telefoonnummer: 038 460 20 50 of stuur een email naar: info@triflex.nl.