29.06.2018

Betrouwbaar, duurzaam en esthetisch

Steeds vaker worden vloeibare kunststoffen, op basis van PMMA (Polymethylmethacrylaat), als alternatief gebruikt voor de traditionele baanvormige afdichtingen. Het voordeel aan deze vloeibare kunststoffen is dat het vloeibaar aangebracht wordt, zonder enige verhitting. Het is dan ook niet nodig om de overlappen te lassen, wat wel het geval is bij de meeste traditionele dakbanen. Brandgevaar is hierdoor uitgesloten tijdens het aanbrengen of het verwerken van het product. Daarnaast is het snel uitgehard,  Het is snel belastbaar en beloopbaar en de vloeibare kunststoffen zijn bestand tegen uv-straling en andere weersinvloeden.

daken en dakdetails

Naadloos afgedicht

Het wortelwerende materiaal hecht volledig aan de ondergrond. Hierdoor ontstaat er een volledig naadloos en waterdicht oppervlak inclusief randen en details. Dit is erg voordelig, omdat de meeste lekkages ontstaan door gebreken aan verbindingsnaden en detailaansluitingen. Door de elasticiteit, en een (speciaal) wapeningsvlies dat ingebed wordt in de PMMA hars, heeft het tevens een scheuroverbruggende werking.

Informatie

Wilt u meer weten over de producten van Triflex? Neem dan gerust contact met ons op via 038 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. Ook voor advies of andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.