Nieuwbouw 2-laagse parkeergarage Naaldwijk

Meer weten?

Nieuwbouw 2-laagse parkeergarage Naaldwijk

In oktober was de feestelijke opening van de Jumbo Supermarkt bij winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. En wij vierden dit feestje mee! Triflex werd voor de nieuwbouw van dit pand namelijk gevraagd om met oplossingen te komen voor de nieuwe parkeergarage boven deze Jumbo. Een uitdaging die Triflex maar al te graag aan gaat!
Locatie
Naaldwijk
Oplevering
Oktober 2022
Segment
Parkeren
Applicateur
Meekelenkamp Kunststof Techniek

De uitdaging

De parkeergarage is het visitekaartje voor bezoekers van de Jumbo. Een esthetische uitstraling was daarom van belang. Daarnaast moesten de parkeervloeren en hellingbanen slijtvast en antislip worden gemaakt, want ook veiligheid was een belangrijk aspect. Verder was een waterdichte en isolerende afwerking voor de onderste parkeerlaag cruciaal, want deze laag is boven de winkel zelf gesitueerd.

Het resultaat
Het resultaat
1/4
Het resultaat
Het resultaat
2/4
Het resultaat
Het resultaat
3/4
Het proces
Het proces
4/4

De oplossing

Er waren verschillende systemen die op lossing boden voor dit project. Allereerst het Triflex CIS-systeem. Dit systeem werd gebruikt voor het isoleren en drukvast maken van de parkeerlaag op de eerste verdieping. Het Triflex CPS-i+ systeem bood oplossing voor de afwerking en afdichting van beide parkeerlagen. Dit systeem zorgt daarnaast voor een veilige omgeving. Het is namelijk antislip en slijtvast. Voor de hellingbanen boden het Triflex Propark 3 systeem en het Triflex Deckfloor 3 systeem oplossing. Het Triflex ProPark 3 systeem zorgt namelijk voor een waterdichte en slijtvaste afwerking op de hellingbaan, en het Triflex DeckFloor 3 systeem zorgt voor de bescherming en slijtvaste afwerking.

Het proces 

Omdat het nieuwbouw betreft, moest het project worden opgebouwd vanaf de constructieve vloer. Toen dit gebeurd was, heeft erkend Triflex applicateur Meekelenkamp Kunststof Techniek de verschillende Triflex systemen netjes en vakkundig aangebracht volgens de voorgeschreven Triflex systeemopbouw. Meekelenkamp Kunststof Techniek heeft veel ervaring met en kennis van de Triflex systemen, waardoor het proces soepel verliep.

Het resultaat

Het resultaat is een veilige, esthetische, slijtvaste en waterdichte parkeervoorziening. De opdrachtgever is erg tevreden, en heeft het resultaat gevierd met de feestelijke opening van de Jumbo supermarkt bij winkelcentrum De Tuinen.

Meer weten? Download de Casestudy!