21.05.2024

Isoleren en duurzaam beschermen

Bestaande gebouwen verbruiken relatief veel energie ten opzichte van nieuwbouw. Wanneer u besluit om over te gaan tot een duurzame renovatie, valt er op dit gebied veel winst te behalen.

Duurzame renovatie

Door de thermische schil van uw pand; vloer, gevel en dak, op de juiste wijze te isoleren, bent u al een heel eind op weg. Daarbij is ook de galerijvloer belangrijk om mee te nemen. Deze zijn vaak gebouwd boven leefruimtes, en vormen een onderdeel van uw gebouwschil.

Door gebruik te maken van isolerende systemen kunt u uw gebouw transformeren naar een hoger energielabel. Dat bespaart niet alleen geld, maar verhoogt ook direct de waarde van uw vastgoed.

Het Triflex BIS systeem

Het Triflex BIS systeem, als voorbeeld, is een lichtgewicht systeem dat bijdraagt aan de verbetering van de energetische kwaliteit. Het systeem isoleert en dicht daarbij alle details waterdicht en naadloos af. Naast een intensief belastbare afdichting van het oppervlak, wordt een drukverdeellaag aangebracht. Hierdoor wordt niet alleen het onderliggende gebouwdeel geïsoleerd, maar in combinatie met het Triflex BTS-P afdichtingssysteem wordt het ook duurzaam beschermd. Het systeem kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en lange levensduur.

Ook biedt dit systeem comfort: door middel van isolatiepanelen in verschillende diktes zijn hoogteverschillen eenvoudig te overbruggen. Dit is voornamelijk een groot voordeel voor oudere bewoners, die op deze manier veilig thuis kunnen blijven wonen.

Naar het Triflex BIS systeem

Meer informatie over duurzame oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan een kijkje op triflexsteps.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via +31(0)38 460 20 50, via info@triflex.nl of via het contactformulier. We helpen u graag verder.