16.12.2021

Houten wandeldek veilig en esthetisch gerenoveerd

Het wandeldek aan de Allendelaan in Amsterdam, bestaande uit houten antislip vlonderdelen, werd ondanks de antislip profilering toch als zeer glad ervaren. Om het druk belopen wandeldek weer veilig te maken voor bewoners en doorgaand publiek van het aangrenzende wooncomplex en het Sloterpark, was het de wens van de opdrachtgever om een duurzaam, zwaar belastbaar en antislip systeem aan te brengen.

1/2
2/2

BetonRestore  ging aan de slag met de producten van Triflex. Er is ervoor gekozen om het wandeldek in zijn geheel te voorzien van een duurzame en slijtvaste vloerafwerking. Het membraan biedt een oplossing die verder reikt dan alleen het aanbrengen van een coating. Door de zorgvuldige opbouw van het systeem zijn slijtvastheid en antislip gewaarborgd. Het systeem kan zowel op nieuwe als bestaande dekken gebruikt worden en kan op verschillende ondergronden worden aangebracht. Doordat het materiaal wordt ingestrooid maakt het slippen en gladheid vrijwel onmogelijk. Door de snelle uitharding van de gebruikte materialen was er minimaal overlast voor gebruikers van het wandeldek.  

De verwerker heeft het project in fases verdeeld, waardoor het wandeldek toegankelijk kon blijven voor bezoekers. Ongeveer 45 minuten na het aanbrengen van de finishlaag was het dek namelijk alweer bruikbaar. Het eindresultaat is een veilig, slijtvast en esthetisch wandeldek dat weer voor jaren meegaat. Valpartijen worden te allen tijde uitgesloten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN