?
21.09.2021

House Modernes in Utrecht hersteld naar unieke uitstraling

Winkel- en kantoorgebouw De Planeet in Utrecht onderging een grote renovatie en is reeds voltooid en opgeleverd! Het opvallende pand is gesitueerd op een prominente plek en is hersteld naar een unieke transparante uitstraling, uit de tijd van het iconische warenhuis Galeries Modernes. 

1/3
2/3
3/3

De begane grond en de eerste etage worden uiteindelijk voorzien van diverse winkels en op de eerste vier etages komen riante kantoren. De parkeergarage in de kelder biedt plaats aan duizend tot vijftienhonderd fietsen. Ook zijn er plannen voor een rooftopbar op het dak. De galerijen van het gebouw waren - zo wel op technisch als esthetisch gebied - voorzien van een zeer verouderde afwerking. De wens van de opdrachtgever was om de galerijvloeren te voorzien van een nieuwe afschotlaag met een gegarandeerd waterdichte afwerking. Om de vloeren bij het geheel te laten passen, koos de architect ervoor om deze oppervlaktes te voorzien van een fraaie rode kleur. 

De balkons en galerijen zijn voorzien van een volledig gewapend en naadloos systeem, dat de levensduur verlengt en compromisloos beschermt tegen beschadiging en weersinvloeden. De opdrachtgevers en huurders zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Benieuwd naar de mogelijkheden  of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We helpen u graag verder.

 

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN