?
30.08.2021

Hellingbaan en inritzone markthal Rotterdam grondig gerenoveerd

De Markthal is een groot woon- en winkelgebouw, gesitueerd in het bruisende Rotterdam. Op de overdekte markt kun je onder andere terecht voor verse producten, een lekker drankje of diverse hapjes uit het binnen- en buitenland. De hellingbaan en de inritzone van de parkeergarage onder de Markthal, waren ernstig beschadigd door weersinvloeden en zware mechanische belasting. De inritzone was zelfs versleten tot op de betonnen ondergrond. Het werd hoogtijd om de vloeren grondig aan te pakken. De opdrachtgever wenste een uiterst veilige parkeervloer die na de renovatie weer snel berijdbaar is, voor een optimale bereikbaarheid van de parkeergarage.

1/4
2/4
3/4
4/4

Meekelenkamp Kunststof Techniek mocht het project onder handen nemen. Er is gekozen voor het Triflex Deckfloor systeem. Dit is een hoogwaardig, duurzaam en slijtvast Triflex gietvloersysteem, dat speciaal ontwikkeld is voor hellingbanen en parkeervloeren met een hoge verkeersbelasting. Het beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. De producten zijn door de snelle uitharding vrijwel direct weer berijdbaar, waardoor de toegankelijkheid wordt gewaarborgd. Daarnaast geeft het systeem deze hellingbaan en inrit de gewenste uitstraling vanwege de vele beschikbare kleurvariaties. 

Bereikbaarheid gewaarborgd
Als eerste zijn de verwerkers begonnen met het schuren en stralen van de bestaande vloeren tot op de gezonde betonnen ondergrond, waarna er enkel wat klein herstel van deze ondergrond is uitgevoerd. Tot slot is het Triflex-systeem zorgvuldig in fases aangebracht, om zo de continue bereikbaarheid van de parkeergarage en de expeditie te waarborgen. De vloeren zijn voorzien van een duurzame en veilige oplossing met een vernieuwde uitstraling. De bezoekers van de markthal kunnen weer veilig gebruik maken van de hellingbaan en inritzone van de parkeervoorziening. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.
 

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN