?
15.12.2021

Gewapende antislipafwerking parkeerdek Pijlkruidvaart

De vloeren van parkeerdek Pijlkruidvaart waren sterk verouderd. De wens van de opdrachtgever was een duurzame en gewapende antislipvloer. Daarnaast dienden op voorhand eventuele schades en scheuren gerepareerd te worden en de uitvoeringperiode zo kort mogelijk te zijn, in verband met de geringe parkeergelegenheid in de buurt.

1/2
2/2

Applicateur Plooy ging aan de slag met het renoveren van het parkeerdek. Er is gekozen voor een duurzaam en slijtvast gietvloersysteem, dat speciaal ontwikkeld is voor hellingbanen met een verhoogde verkeerbelasting. Het beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. Daarnaast geeft het systeem het parkeerdek de gewenste uitstraling vanwege de vele beschikbare kleurvariaties. De nieuwe afwerking kon over het bestaande systeem aangebracht worden. Als eerst begonnen de verwerkers met het reinigen en herstellen van de ondergrond, waarna rechtstreeks het Triflex-systeem aangebracht kon worden. Het resultaat mag er wezen: een duurzame en gewapende antislipafwerking met een vernieuwde uitstraling!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN