16.11.2021

Galerijvloeren flats Aldenhof duurzaam afgewerkt

Aan de Aldenhof in Nijmegen zijn negen semi identieke flats naast elkaar gesitueerd. In 2015 is ervoor gekozen om de galerijvloeren van deze flats af te werken met een andere afwerking dan het geadviseerde Triflex systeem. Dit vanwege een budgettaire besparing in de initiële kosten. Er ontstonden al snel diverse problemen met deze keuze, wat zou resulteren in een fikse kostenpost. Daarom was het noodzakelijk om de galerijen opnieuw af te laten werken zodat deze voor lange tijd voldoen aan de gestelde eisen.

Gacon heeft de galerijvloeren zorgvuldig gerenoveerd. Als eerste is de oude gedegradeerde afwerking verwijderd, waarna de ondergrond is gerepareerd. Daarna zijn de detailleringen voorzien van een waterdichte aansluiting. Er is gekozen voor een Triflex antislip systeem, waarbij de dilataties en de detaillering voorzien zijn van een waterdicht membraan met een zeer lange levensduur. Tevens biedt dit systeem de bewoners een slijtvaste en veilige galerij vanwege duurzame antislip afwerking.

Het gewenste resultaat is behaald! Een duurzame afwerking die voldoet aan de eisen die men van een afwerking mag verwachten. Een veilige antislip vloer die zowel in gebruik als in levensduur het beste met elkaar verenigd.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN