?
23.11.2021

Galerijvloeren flat Rijswijk betrouwbaar beschermd

De galerijen van een flatgebouw in Rijswijk waren sterk verouderd, waardoor deze niet voldoende antislip meer waren en er lekkage ontstond. De opdrachtgever wenste een nieuw systeem voor de vloeren, die een duurzame afdichting naar de onderliggende constructie genereert en daarnaast voldoende antislip en eenvoudig te reinigen is. Tot slot was de snelle bereikbaarheid naar de woningen essentieel. 

1/2
2/2

Sealteq Ivacon heeft het project zorgvuldig uitgevoerd. Er is onder andere gekozen voor een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt en daarnaast zorgt voor een gegarandeerd waterdichte afwerking. Ideaal is dat ook bij lage temperaturen de uithardingstijd minimaal is, waardoor het mogelijk is om het systeem vrijwel het hele jaar aan te brengen en de bewoners al snel na applicatie hun woning weer veilig kunnen betreden.  

Daarnaast is de keuze gevallen op een volledig gewapend en naadloos systeem dat de levensduur verlengt en compromisloos beschermt tegen beschadiging en weersinvloeden. Tevens vangt dit systeem de werking van grotere oppervlakken flexibel op. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden naadloos in het geheel geïntegreerd. Het project is naar wens opgeleverd. Een duurzame galerijvloer waar bescherming, antislip, waterdichtheid en een aantrekkelijk uiterlijk worden gecombineerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN