?
20.10.2021

Galerijen Vivaldiflat voorzien van duurzame antislipcoating

De galerijvloeren van de Vivaldiflat in Schiedam waren hoognodig aan vervanging toe. Het betonoppervlak vertoonde op diverse plekken scheurvorming en enkele kleine beschadigingen. Hierdoor is er lekkage ontstaan. De opdrachtgever wenste een beschermende afdichting van de galerijen welke beschikt over voldoende antislip en uiteraard een esthetische uitstraling. Daarnaast dienden de galerijen snel weer veilig beloopbaar te zijn voor de bewoners. 

1/3
2/3
3/3

Rumitec heeft de vloeren voorzien van een duurzaam, scheuroverbruggende en antislip Triflex-afdichting, die de constructie beschermd tegen externe invloeden. De verwerkers begonnen eerst met het schuren van de bestaande afwerking, waarna zij de primer en het membraan aanbrachtten. Daarna werd de vloer voorzien van een antislip afwerking en een esthetisch en beschermde finishlaag. Het gewenste resultaat is behaald! De galerijvloeren zijn weer voor jaren beschermd en zo wel de opdrachtgever als de bewoners zijn zeer tevreden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN