10.01.2022

Galerijen Vestaplein voorzien van waterdichte vloerafwerking

De galerijvloeren van appartementencomplex Vestaplein in Wormerveer, waren verouderd en versleten. Daarnaast waren er bij dit complex ook veel betonschades ontstaan doordat de constructie jarenlang was blootgesteld aan weer en wind. De VvE wenste een duurzame en goed te onderhouden vloerbescherming.

1/2
2/2

Applicateur Balm heeft de vloeren voorzien van een duurzaam, waterdicht en goed te onderhouden vloersysteem. Bestaande scheurvorming in de constructie is ingewerkt met een scheuroverbruggend membraan, waardoor scheuren in de ondergrond zich niet meer zullen manifesteren in de vloerafwerking. Hierdoor blijft de vloerafwerking waterdicht en de constructie beschermd tegen inwatering en indringing van chloriden. Door het systeem in te zanden is er voldoende antislip gecreëerd voor bewoners en bezoekers van het complex.

Tijdens de werkzaamheden was het belangrijk om zo min mogelijk overlast te creëren voor de bewoners. Door de korte uitharding van onze systemen konden de galerijen en balkons ongeveer 45 minuten na applicatie alweer belopen worden. Hierdoor hoefden er geen onnodige kosten gemaakt te worden voor loopvoorzieningen. In eerste instantie zouden de balkons en galerijen gefaseerd aangepakt worden, maar mede door het geweldig behaalde resultaat van de eerste fase en het creatief meedenken van Balm heeft de VvE ervoor gekozen het hele complex dit jaar in één keer van nieuwe vloerafwerking te voorzien. De vloeren zijn weer voor vele jaren beschermd.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN