08.02.2022

Even voorstellen: Lisanne & Anouk

Sinds februari hebben wij twee nieuwe stagiaires: Lisanne en Anouk! Zij zullen de komende maanden ons team versterken. Benieuwd wie ze zijn en wat ze exact gaan doen bij Triflex? Ze stellen zich graag even voor...

1/1

Lisanne
Ik ben Lisanne van den Berg, geboren en getogen in Kampen. Vanaf de basisschool zit ik al op korfbal en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Daarnaast hou ik ervan om in het weekend met vriendinnen af te spreken, te gaan shoppen of terrasjes te pakken. Ik heb de afgelopen drie jaar bij de Jumbo gewerkt en in het tweede jaar van mijn studie heb ik een half jaar stagegelopen op de marketingafdeling van Zonneplan.

Triflex
Momenteel zit ik in het laatste jaar van Commerciële Economie op het Windesheim in Zwolle en ga ik mijn afstudeeropdracht uitvoeren bij Triflex. Ik had een bericht op LinkedIn gezet met de oproep dat ik op zoek was naar een afstudeerstage. Ik kreeg hier reactie op van iemand die twee jaar geleden was afgestudeerd bij Triflex. Zij gaf aan dat zij het erg leuk had gehad bij Triflex en dat er nog een vacature voor een afstudeerstage openstond, dit zorgde ervoor dat ik geïnteresseerd raakte. Daarnaast kreeg ik ook een goede indruk van de website, vooral de persoonlijke verhaaltjes van alle Triflex medewerkers, trok mij aan.

Afstudeeropdracht
Tijdens mijn afstudeeropdracht ga ik onderzoek doen naar de doelgroep dakdekkers. Ik ga onderzoeken hoe deze doelgroep het best bereikt kan worden en hoe de verkoop van Triflex onder deze doelgroep vergroot kan worden. Op mijn eerste dag ben ik leuk ontvangen met een tas, dopper en persoonlijke mok. Vervolgens heb ik een opleidingsdag gekregen, waarin ik alles heb geleerd over de producten van Triflex en ook zelf met deze producten heb mogen werken. Ik heb zin in de komende weken!

Anouk
Mijn naam is Anouk Swuste, ik ben 19 jaar oud en kom uit Heino. Ik voetbal bij VV Heino en sta dus iedere zondag op het voetbalveld. Ook vind ik het leuk om leuke dingen te doen met vriendinnen of familie en houd ik ervan om een drankje te doen met hen. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Human Resource Management (HRM) op het Windesheim in Zwolle. Vorig jaar heb ik voor het eerst stagegelopen bij het uitzendbureau Timing. Na mijn stage ben ik hier blijven plakken en werkte ik op mijn vrije dagen van school nog bij deze organisatie. Dit jaar moest ik opzoek naar een beleidsmatigestage en zo ben ik bij Triflex terecht gekomen.

Triflex
Ik ben bij Triflex terechtgekomen door Marit. Zij heeft contact met mij gelegd en zodoende ben ik bij haar op gesprek geweest om te kijken welke mogelijkheden er waren. Nadat ik op gesprek was geweest, had ik gelijk een goed gevoel bij de organisatie. Daarnaast spraken de werkzaamheden mij ook enorm aan. Ook de opdracht waarmee ik mij bezig ga houden gedurende mijn stageperiode klinkt erg interessant. Ik ga mij voor mijn stageopdracht bezighouden met het opzetten van een functiehuis, die past bij Triflex.

Ik heb een positieve eerste indruk gekregen van mijn eerste dagen en kijk uit naar de aankomende periode!

Wil je ook bij ons komen werken? Neem dan contact met ons op via vacature@triflex.nl of via het contactformulier.