?
31.08.2023

Even voorstellen: Emil Simon

Het Triflex-Team heeft er versterking bij!

De functie Rayon Manager Noord-Nederland is namelijk vervuld, want sinds 28 augustus versterkt Emil Simon ons team. Hij is goed ontvangen met een welkomstpakketje en stelt zich graag even voor. Benieuwd wie hij is, hoe zijn functie eruitziet en wat zijn eerste indruk van Triflex was?

Emil is 50 jaar en is geboren in Groningen waar hij heeft gewoond tot zijn 25ste. Daarna in Assen en op dit moment woont hij alweer 7 jaar in Rolde, samen met zijn vriendin en bonuszoon. Hij heeft de opleidingen mavo, MDS, Nima-A en HBO commerciële economie gevolgd. Wat hij graag in zijn vrije tijd doet? Hij wordt blij van tennis, mountainbiken, padel, wintersport, leuke uitjes met zijn gezin en vrienden en van vakanties.

1/1

Triflex

‘Voordat ik bij Triflex aan de slag ging heb ik gewerkt als operationeel manager bij Vebego en als regiomanager bij Delta-Galil. Ik heb deze vacature online gevonden en werd meteen enthousiast. Bij Triflex ga ik aan de slag als Rayon Manager Noord-Nederland en word ik verantwoordelijk voor de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel voor wonen en parkeren. Mijn doel is daarbij om een fijne samenwerking tussen applicateurs, opdrachtgevers en Triflex te realiseren’, vertelt Emil enthousiast.

‘Dit is mijn eerste week, maar mijn eerste indruk is zeker goed. Ik heb een warm ontvangst onthaal gehad bij het Triflex-Team. Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk de technische kennis te vergaren, om zo een goede gesprekspartner te kunnen worden voor alle partijen’, sluit Emil af.

Wil je ook bij ons komen werken? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures. Extra leuk: leer je toekomstige collega's alvast kennen door hun persoonlijke verhalen te lezen