Entree parkeergarage vernieuwd

Onder het iconische kantoorpand ‘’Blaak 8’’ in Rotterdam, waarin Stedin zich heeft gevestigd, bevindt zich een parkeergarage. De entreezone van deze parkeergarage moest worden vernieuwd. De producten van Triflex werden hiervoor gebruikt.
Locatie
Rotterdam
Oplevering
Mei 2023
Segment
Parkeren
Applicateur
Multiprotect Specialistisch aannemingsbedrijf BV

De uitdaging

De inrit was in de loop van de tijd erg glad geworden en vertoonde betonschades. Ook de coating van het zebrapad liet los. Hier moest verandering in komen. De uitdaging bij dit project was dat de toegang van de parkeergarage gedurende de uitvoering geheel moest worden afgesloten. Daarom was een snel uithardend systeem wat snel weer berijdbaar zou zijn essentieel, zodat de overlast beperkt kon blijven. Verder was een antislip afwerking van belang, zodat de parkeergarage weer veilig betreden kan worden. 

De oude situatie
1/4
Het resultaat
2/4
Het resultaat
3/4
Het resultaat
4/4

De oplossing

Het Triflex DeckFloor systeem, variant 3, bood hiervoor de oplossing. Dit systeem voorziet in een duurzame slijtvast afwerking welke voldoende grip biedt en bestand is tegen de hoge mechanische belasting. 

Het proces

Erkend Triflex applicateur Multiprotect Specialistisch aannemingsbedrijf BV heeft de renovatie uitgevoerd. Allereerst moest de ondergrond geschuurd en gestraald worden, waarna de schades in het beton werden gerepareerd. Vervolgens hebben ze het Triflex DeckFloor systeem aangebracht en afgewerkt met een extra kleurfinish ten behoeve van het zebrapad en de markeringen. Het proces verliep zoals gepland, en na één dag en een avond was de uitvoering afgerond. 

Het resultaat

De entreevloer is weer beter beschermd, is voorzien van een antisliplaag en heeft weer een frisse uitstraling gekregen. Een resultaat om trots op te zijn!