?
22.02.2022

Efficiënt werken met Triflex

De Triflex-systemen worden aangebracht en verwerkt middels een vakkundige methode. Daarom is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een kwalitatieve uitrusting, waarmee je deze systemen eenvoudig kunt aanbrengen. Triflex biedt de juiste tools die bijdragen aan het leveren van maatwerk op ieder oppervlak.

Emmers met maatvoering
1/5
Blikopener Triflex
Blikopener
2/5
Voorgevormd vlies
Voorgevormd vlies
3/5
Zelfklevend vlies (SK vlies)
Zelfklevend vlies (SK vlies)
4/5
Open naden afwerken met SK-vlies
Afdichten van open naden met zelfklevend vlies
5/5

Deze Triflex Tools zorgen ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden en dat het gewenste eindresultaat wordt bereikt. In dit artikel zetten we een aantal handige tools op een rijtje.

  1. Emmers met maatvoering en katalysator schepjes. Om te voorkomen dat er verkeerde verhoudingen worden gemaakt, heeft Triflex handige katalysator schepjes (20 gram) en mengemmers met maatvoering. Deze emmers geven duidelijk aan welke hoeveelheid primer, finish en membraan nodig is. Daarnaast laat het de hoeveelheid katalysator zien bij verschillende temperaturen. Op deze manier kan er veel tijd gewonnen worden, is de kans dat er onjuiste doseringen worden gemaakt klein en wordt het gewenste eindresultaat behaald.
     
  2. Blikopener. De blikopener maakt het gemakkelijk om grote blikken te openen. De openers zijn van staal en zijn dus na gebruik makkelijk schoon te maken zodat ze daarna weer gebruikt kunnen worden.
  3. Voorgevormde vliezen. Voorgevormde vliezen zijn ideaal voor hoeken, doorvoeren en standleidingen. Daarnaast werken ze blaas vrij, dit zorgt ervoor dat er geen blazen onder het membraan komen. Als dit wel gebeurt, kan de aanhechting van de ondergrond loskomen, met als gevolg lekkages. Dit wordt voorkomen door de voorgevormde vliezen van Triflex. Deze vliezen zijn gemakkelijk te gebruiken tijdens de applicatie: er hoeft niet geknipt te worden en dit bespaart tijd. Daarnaast wordt de kwaliteit van het eindresultaat bevorderd.
     
  4. Zelfklevende vliezen (SK-vliezen). SK-vliezen zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar. Deze vliezen zijn zeer flexibel en hebben geen kans op wegwaaien, de onderlaag blijft namelijk plakken en zijn makkelijk aan te brengen. Deze vliezen zorgen voor waterdichtheid, zijn makkelijk aan te brengen en je kan er open naden mee afdichten (‘over lucht heen werken’).

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN