?
26.01.2022

Een unieke woonervaring in Amsterdam

Wonen, ontspanning en recreatie komen op een bijzondere manier samen met de bouw van het Sluishuis in Amsterdam. In totaal worden er 441 appartementen en studio’s in en om het water aangeboden. Deze locatie biedt een combinatie van rust en centrum binnen handbereik. Omdat Sluishuis een open kern vanuit het IJ  heeft, ontstaat er een prachtig mooie binnenhaven, waar bootjes voor even kunnen aanleggen om de horeca onder Sluishuis te bezoeken.

Het ontwerp is van de Deense architecten Bjarke Ingels Group (BIG) en BARCODE Architects uit Rotterdam. BESIX ontwikkelt in combinatie met VORM het geheel en Oranje dak west is verantwoordelijk voor de daken.

1-2
1/3
1
2/3
3
3/3

Its all-in the details

Bij de bouw is het belangrijk alle details, worden voorzien van het juiste afdichtingssysteem. Betrokken Triflex applicateurs bij het project zijn JL kunststoffen (trappen links en rechts -dakdetails & staafdichting interne aanlegsteigers in opdracht van Oranjedak) en JM totaalafdichtingen (dakdetails voor BESIX). 

Hermetische detail aansluitingen zijn cruciaal, omdat je na de afwerking hier (bijna) nooit meer bij kunt. Er is gekozen voor een hoogwaardig, vloeibaar en scheuroverbruggend Triflex systeem dat elk detail duurzaam omsluit en waterdicht maakt. De keuze is gevallen op dit systeem vanuit de ervaringen en trackrecord met soortgelijke vraagstellingen.

Het grootste voordeel van dit systeem is langdurige waterdichtheid, het blijft dicht en je hoeft er niet meer naar om te kijken” - Applicateur JL kunststoffen

Het gewenste resultaat is tot nu toe behaald en de verwachte oplevering zal ongeveer in het tweede kwartaal van 2022 zijn. Een uniek project waar we graag bij betrokken zijn vanuit Triflex.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN