?
01.03.2022

Een duurzame en veilige omgeving voor bewoners

In een appartement complex waar oudere bewoners wonen, is veiligheid één van de belangrijkste dingen. Ervoor zorgen dat bewoners niet uitglijden door middel van antislip vloeren is dus cruciaal. Naast veiligheid, zijn duurzaamheid en uitstraling ook van belang.

Zo ook bij het appartementen complex in Heschepad, Oss. Hier moesten de galerijen en trappen een moderne esthetische uitstraling krijgen. Daarnaast waren duurzaamheid en antislip belangrijke aspecten

Galerij vloeren
Galerij vloeren afgewerkt met Triflex
1/4
Galerij vloeren afgewerkt met Triflex
Galerij vloeren afgewerkt met Triflex
2/4
Trappen afgewerkt met Triflex
Trappen afgewerkt met Triflex
3/4
Trappen afgewerkt met Triflex
Trappen afgewerkt met Triflex
4/4

Uitdaging
Erkend Triflex applicateur NVT Zuid is hiermee aan de slag gegaan. De galerijen waren deels vervuild en waren op sommige plekken te glad. De trappen waren ook vervuild en de uitstraling was niet meer mooi. Het was dus belangrijk om de trappen en galerijen esthetisch, duurzaam en veilig af te werken.

Systemen
Voor de galerijen is er gekozen voor het Triflex BAS, 3 laags instrooisysteem. Dit systeem biedt bescherming voor bewoners door middel van de antisliplaag. Zo hoeft nattigheid niet meer tot gladde oppervlakken te leiden, met alle gevolgen van dien. Met het Triflex BAS systeem krijgt het oppervlak een antisliplaag, en geeft het ook een duurzame bescherming. Daarnaast wordt de esthetische afwerking door de keuze van het instrooimateriaal bepaald. Het resultaat is niet alleen een veilig systeem maar ook een duurzame bescherming en aantrekkelijke afwerking

Veiligheid en esthetiek worden gecombineerd met het Triflex BAS systeem, 3 laags”

Verder is er voor de trappen gekozen voor het TSS 3 laags systeem, waarbij de dilataties en overgangen zijn voorzien van een R230 membraan. Verder zijn de goten, schrobrandzijde en de schopborden van de trappen voorzien van een kleurfinishlaag. De oppervlakken zijn ingestrooid met gekleurd fijn kwartszand en van een transparante finish voorzien.

Resultaat
Deze systemen zorgen ervoor dat bewoners zijn voorzien van een esthetische en duurzame uitstraling die voldoende antislip geeft. Ook de snelheid van het systeem heeft ervoor gezorgd er zo min mogelijk overlast heeft plaatsgevonden.

Door het gebruik van deze systemen is een keuze maken tussen óf een antislip afwerking óf uitstraling verleden tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN