?

Triflex BV

Producent en leverancier van vloeibare kunststoffen
Meer weten?

Voor elk oppervlak een oplossing

Voor de perfecte afdichting en langdurige bescherming van gebouwen en constructies heeft Triflex altijd de juiste oplossing. Of het nu gaat om het waterdicht maken van daken of het afwerken van vloeren, met onze hoogwaardige producten en systemen én kennis en expertise verhogen we gegarandeerd de veiligheid, het comfort en de optimale beleving van gebruikers. Ervaart u een probleem in de afdichting of bescherming van een oppervlak of wilt u uw balkonvloer een opfrisbeurt geven? Triflex helpt u graag die uitdaging aan te gaan.

Specialist in afdichten en beschermen van oppervlakken

Triflex is een producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen. Dat doen we al meer dan 40 jaar. In die tijd hebben we ons gespecialiseerd in het afdichten en beschermen van oppervlakken zoals parkeergarages, balkons, terrassen en daken. Onze systemen zijn volledig gewapend en scheuroverbruggend. Kwaliteit staat bij ons op nummer één.

Triflex gaat voor oplossingen

Daar waar u een probleem ervaart in de afdichting of bescherming van een oppervlak, zien wij een oplossing. Als er geen standaard oplossing voorhanden is, dan creëren we er een. Die uitdaging gaan we graag aan en we zijn trots op de resultaten die dat oplevert. Wij bieden lange termijnoplossingen voor ieder oppervlak.

Triflex verlengt met de vloeibare kunststoffen de levensduur van gebouwen en constructies. De producten zijn in iedere kleur verkrijgbaar en daarmee valt precies de uitstraling of beleving te creëren die u wenst.  

Wij bieden onder andere oplossingen voor:

Benieuwd wat Triflex voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of vraag via de button vrijblijvend een afspraak aan met een van onze rayonmanagers. Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 38 460 2050 of uw vraag hier stellen.

Vrijblijvend een afspraak maken

Referenties

Nieuwsgierig naar de projecten waar Triflex is aangebracht? Bekijk dan onze referenties.