Disclaimer

  • Onze webpagina’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Elk gebruik, van commerciële tot politieke doeleinden, geheel of gedeeltelijk, ook in gewijzigde vorm, vereist de goedkeuring van Triflex. Het printen, kopiëren of downloaden van bestanden voor informatiedoeleinden of privégebruik is toegestaan.

  • Het symbool ® verschijnt naast namen en logo’s om aan te geven dat het Triflex-merken zijn en/of dat ze onderdeel uitmaken van de bedrijfsgroep.

  • Onze website kan links bevatten naar webpagina’s van derden. Houd er rekening mee dat Triflex geen controle heeft over de webpagina’s van derden en daarom niet verantwoordelijk is voor de inhoud ervan. Het doorlinken naar deze websites vormt geen aanbeveling voor deze pagina’s, de bedrijven die de pagina’s beheren of hun producten en diensten.

  • Hoewel we bij het samenstellen van onze webpagina's veel zorg dragen, kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie die de webpagina bevat. Bovendien kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden bijgewerkt, toegevoegd, verwijderd of worden gewijzigd.