?

De Fabriek

Triflex is een internationaal bedrijf met vestigingen in onder andere Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Polen, Frankrijk, Rusland en Singapore. Ons hoofdkantoor en onze fabriek staan in de Duitse plaats Minden. In 2018 is een uitbreiding van de hele fabriek voltooid. Het resultaat is een nieuwe productieruimte, innovatief laboratorium en zeer ruim magazijn.

1/1

Productieruimte

Wij produceren vooral verschillende kunststofharsen. Deze variëren van epoxy, polyurethaan en polyurea tot polymethocryaat. Er wordt gekeken naar de vragen uit de markt en ook vanuit onze verschillende vestigingen. Op basis van deze vraag realiseert de fabriek nieuwe producten, systemen en andere innovaties. Voorbeelden van innovaties die ons bedrijf de afgelopen jaren gerealiseerd heeft zijn Triflex Creative Design, luminicerende markeringen en diverse verspuitbare varianten van afdichtingsystemen.

De nieuwe fabriek is voorzien van state-of-the-art technologie en volledig geautomatiseerde vullijnen. Hierdoor is de productietijd van onze producten en systemen verminderd. We kunnen daardoor sneller inspelen op de wensen van onze klanten. De verbeterde processen helpen ook om de optimale kwaliteit van consistentie van de chemische producten te garanderen.

Laboratorium

Kwalitatief hoogwaardige producten en systemen, dat is waar wij voor staan. In het laboratorium worden er nieuwe producten en systemen ontwikkeld en vervolgens uitgebreid getest. Dit zorgt ervoor dat wij de hoogwaardige kwaliteit kunnen blijven garanderen.

Magazijn

Met de komst van de nieuwe fabriek breiden wij de wereldwijde productiecapaciteit uit van 17.000 tot ca. 45.000 ton per jaar. Dit kan natuurlijk niet in één keer verwerkt worden en wordt daarom deels opgeslagen in het grote, nieuwe magazijn. Het magazijn beslaat maar liefst een ruime 3.600 vierkante meter.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat Triflex voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt mailen naar info@triflex.nl, bellen naar +31 (0) 38 460 20 50 of via het onderstaande contactformulier contact opnemen. We helpen u graag!

Contact