?

Loodconservering voor daken

Een woning dient altijd waterdicht te zijn. Te denken aan het dak, maar ook de aansluiting tussen het dak en de gevel. Het waterdicht maken van zo'n aansluiting wordt gedaan met een loodstrook. Deze zit verwerkt door de spouw van de gevel en is bevestigd aan het binnenblad. Bij verouderd lood is de kans op scheurvorming groot en neemt de kans op lekkages toe. 

Om de levensduur van het lood te verlengen heeft Triflex diverse systemen die hier een uitkomst voor bieden. Voor loodconservering zijn de Triflex ProDetail evenals de Triflex ProFibre uitermate geschikte producten.

Loodconservering Triflex
1/3
Loodconservering Triflex
2/3
Loodconservering Triflex
3/3
sieraad amsterdam glas

Triflex ProDetail

Het Triflex ProDetail afdichtingssysteem kan elke technische uitdaging aan. Het is een hoogwaardig, vloeibaar en scheuroverbruggend systeem dat elk dakdetail duurzaam omsluit als een tweede huid. Hoeken, opstanden en andere kritische details worden ondoordringbaar en naadloos afgedicht. Mede dankzij het Triflex Speciaalvlies, dat ook voorgevormd verkrijgbaar is.

Lees meer
afwerking triflex

Triflex ProFibre

Het Triflex ProFibre systeem, standaard is een twee componenten vezelversterkte afdichtingshars voor complexe detailleringen, zoals bouten, moeren en voetplaten. Het vezelversterkte systeem leent zich bij uitstek voor de afdichting van complexe detailleringen die in het oppervlak zijn geïntegreerd. Het systeem is toepasbaar op de meest uiteenlopende bouwmaterialen: alles wordt hermetisch afgesloten. Ook zeer geschikt voor loodconservering en gootreparaties.

Lees meer

Bij grote scheurvorming tot in de gevel adviseren wij waar nodig de voeg ter plaatse te verwijderen, het Triflex systeem tot in de voeg door te zetten en nadien de voeg te herstellen. Het is dan van belang dat de bovenliggende voeg en stootvoegen vrij van een hars te houden, om blokkering van de waterweg (vanuit de spouw) te voorkomen.

Weten wat Triflex voor u met betrekking tot loodconservering kan betekenen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen