Balkons schoonmaken | Triflex

Onze onderhoudsvriendelijke systemen zorgen niet alleen voor een balkon met uitstraling, maar ook voor een balkon dat makkelijk schoon te houden is. Benieuwd hoe een buitenruimte die 10 jaar geleden met Triflex is gerenoveerd, weer kan stralen als vanouds met het krachtige reinigingsmiddel Triflex MC? U ziet in onderstaande video hoe u het best uw balkon kunt schoonmaken.

Duurzaam onderhoud van oppervlakken is belangrijk, zodat balkons, galerijen of terrassen representatief en esthetisch blijven. De systemen van Triflex zijn ontworpen om regelmatig onderhoud zoveel mogelijk te beperken, er wordt daarom geadviseerd om minimaal één keer per jaar het balkon, galerij of terras schoon te maken.

Maar wat is de beste manier om uw balkon schoon te maken? En hoe zit dit met galerijen en terrassen? Wij geven u graag wat meer informatie, zodat u weet hoe u uw balkon, galerij, terras of wandeldek op de juiste wijze weet te onderhouden en schoon te maken.

Weten welke voor uw situatie het best passende is? Klik op onderstaande download om naar het schoonmaakadvies voor balkons, galerijen of terrassen te gaan. Ook kunt u hier veelgestelde vragen zien over schoonmaak en onderhoud.