06.12.2021

Balkonrenovatie langs de kust van Scheveningen

Langs de boulevard van Scheveningen is een royaal appartementencomplex gesitueerd. Een prachtige plek! De bewoners genieten dan ook met volle teugen van hun optrekje met uitkijk op zee. Helaas ontstond er op de balkons na verloop van tijd een verouderde tegelafwerking, die geen bescherming meer bood aan de betonnen constructie. Daarom wenste de opdrachtgever een nieuwe duurzame afwerking als vervanging van de oude tegelafwerking. Daarnaast moest de nieuwe coating, als duurzame bescherming van de constructie, bestand zijn tegen de vele extreme invloeden langs de kust. Te denken aan zout, zand, extreme windkracht en sterke temperatuurschommelingen.

1/2
2/2

BP Management mocht dit project voor zijn rekening nemen en heeft de balkons zorgvuldig gerenoveerd. Er is gekozen voor een volledig gewapend en naadloos systeem, dat de levensduur verlengt en compromisloos beschermd tegen beschadiging en weersinvloeden. Het vangt werking van grotere oppervlakken flexibel op. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden naadloos in het geheel geïntegreerd. Tot slot is er gekozen voor een decoratief en antislip instrooimateriaal in een opvallende gele zandkleur. Het gewenste resultaat is zeker behaald: esthetische, duurzame en bovenal veilige balkons die weer voor jaren meegaan. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN