11.10.2021

Applicateur in de schijnwerpers: Bovitec

Links: Boudewijn | Rechts: Patrick

Projectleiders Boudewijn Lambriex en Patrick Bovy zijn samen ruim 75 jaar in dienst bij Bovitec! Genoeg reden om hun deze week in de schijnwerpers te zetten. Benieuwd hoe hun werkdag verloopt, wat hun functie inhoudt en op welk project - in samenwerking met Triflex - ze het meest trots zijn?  Lees dan even verder.

Boudewijn Lambriex
Boudewijn Lambriex werkt al ruim 40 jaar als projectleider bij Bovitec: ‘Wij verzorgen het contact met onze klanten en begeleiden alle projecten van A tot Z. Wij houden ons voornamelijk bezig met de woningbouwsector en een gedeelte industrie, te denken aan het aanbrengen van kunstgras-, beton-, galerij- en balkonvloeren.’

De werkdag van
‘In de ochtend start ik rond 06:30 uur op kantoor. Ik begin met de calculaties, vervolgens bezoek ik diverse projecten. Daar kijk ik hoe de voortgang is en hoe het product verwerkt wordt. In de middaguren handel ik mijn mailbox en de overgebleven calculaties af. De afwisseling en veelzijdigheid vind ik ontzettend leuk aan mijn werk. Daarnaast krijg ik er energie van om met verschillende mensen in contact te zijn en leer ik nog steeds heel veel op de werkvloer. Uitdadingen zijn er nog genoeg, te denken aan het binnenhalen van interessante projecten, kijken hoe wij zo efficiënt en ergonomisch verantwoord kunnen werken en een zo goed mogelijk en kwalitatief resultaat boeken,’ laat Boudewijn weten.

Patrick Bovy
Patrick is al vele jaren directeur bij Bovitec: ‘Ik vind het leuk dat mijn werk zo afwisselend en dynamisch is. De uitdaging zit hem in het uitzoeken om steeds meer disciplines te maken die aansluiten bij onze kernactiviteiten.’

De werkdag van
‘In de ochtend begin ik met het maken van een planning, waarna ik naar een project in uitvoering om onze applicateurs aan te sturen. Daarna werk ik op het kantoor de administratie bij en doe ik onder andere de facturatie, de acquisitie en andere algemene zaken’, vertelt Patrick.

Project met Triflex
Boudewijn en Patrick laten beiden weten zeer tevreden te zijn over de samenwerking met Triflex. ‘Wij zijn beide zeer trots op diverse projecten die wij met Triflex hebben uitgevoerd. Zo zijn we in januari 2020 gestart met een groot balkon- en galerijrenovatie in Roermond, waarbij er maar liefst 4000 m2 in afronding is. Een zeer leuk project waar het sociale gedeelte met de bewoners speelde,' vertelt Boudewijn.