?
25.02.2022

Applicateur in de schijnwerper: Peter Ponsen

De samenwerking met onze applicateurs is van groot belang, de kwaliteit van onze oplossingen is namelijk afhankelijk van de manier waarop onze systemen worden aangebracht door applicateurs.

In dit artikel zetten wij een erkende Triflex applicateur in de schijnwerper: Peter Ponsen (BP Management B.V. - Totaalonderhoud). Benieuwd naar wie hij is, hoe hij in contact is gekomen met Triflex en op welke projecten hij het meest trots is? Lees dan verder!

Toren van Stadhuis Leiden
Toren van Stadhuis in Leiden
1/2
Pompkelder Kruitmolenpad
Pompkelder Kruitmolenpad
2/2

Peter Ponsen, eigenaar van BP Management B.V- Totaalonderhoud heeft gewerkt in de bouw en daarvoor bouwkunde gestudeerd. BP Management B.V.- Totaalonderhoud is opgericht in 1997 en gespecialiseerd in in gevel totaalonderhoud, buiten gevelisolatie, specialistische schoonmaak, vloeronderhoud, vloercoating, graffiti verwijdering en glasbewassing. Klanten waar ze voornamelijk mee samenwerken zijn VvE beheerders, particulieren, gemeente, waterschappen, Nederlandse Spoorwegen en Rijkswaterstaat. 

Projecten met Triflex
Wij zijn in contact gekomen met Triflex in 2004 via een aanvraag vanuit een bestek om vloercoating aan te brengen op balkons. Wij zijn trots op meerdere projecten met Triflex, maar de projecten Pompkelder Kruitmolenpad en de Toren van het Stadshuis in Leiden springen hier wel echt bovenuit. Dit zijn mooie projecten, die we in samenwerking met Triflex hebben gerealiseerd.

Werkdag Peter
Mijn werkdag zier er als volgt uit: start van de werkdag om 06:30 dan start ik met werkoverleg over alle diverse projecten die lopen op dat moment. Daarna werk ik de projectadministratie bij en vanaf 09:00 ga ik divers geplande opnames doen. Vanaf 12:00 offertes maken en versturen en in de na middag heb ik vaak klantencontact.

Uitdaging
Het leukste aan mijn werk is het contact met de werknemers en de klanten. Daarnaast vind ik het leuk om mijn specialistische kennis te kunnen toepassen in het uitvoerende werk. De uitdaging is ervoor zorgen dat de processen goed verlopen en dat het personeel steeds meer kwaliteit en uitstraling leveren.

 

Wij zijn zeker tevreden met de samenwerking met Triflex en de specialisten die daar werkzaam zijn. Laten we samen nog meer mooie projecten realiseren!" 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN