?
04.02.2022

Applicateur in de schijnwerper: Bart Gasseling

Vaak schrijven wij over mooie projecten, waarbij Triflex een belangrijk rol speelt. Maar wat zit achter deze projecten? De kwaliteit van onze oplossingen is afhankelijk van de manier waarop onze systemen worden aangebracht door applicateurs. Daarom is de samenwerking met onze applicateurs van groot belang.

In dit artikel zetten wij een erkende Triflex applicateur in de schijnwerper: Bart Gasseling (Gacon). Benieuwd naar wie hij is, hoe zijn werkdag er uit ziet en hoe hij de samenwerking met Triflex ervaart? Lees dan verder!

1/2
2/2

Bart Gasseling is woonachtig in de regio Doetinchem, heeft commerciële economie gestudeerd en een vervolgopleiding gedaan op het Cibap. Daarna is hij in 1998 gaan werken binnen het familiebedrijf Gacon BV (Nijmegen).

Bedrijf Gacon BV
Gacon is van oorsprong een staalconserveringsbedrijf. In de jaren 80 zijn ze ook in aanraking gekomen met het beschermen en verfraaien van betonnen oppervlakken, van voornamelijk vloeren in de industrie. Vervolgens ook van balkons en galerijen, die ze voorzien van diverse soorten Triflex systemen. Daarbij kunnen ze ook herstelwerkzaamheden aan de ondergrond uitvoeren.

Projecten met Triflex
We verwerken Triflex producten al een aantal jaren. Hierbij gaat het vooral om het aanbrengen van antislip vloersystemen op balkons en galerijen en daarbij ook op detailniveau in verband met de aanwezigheid van bijvoorbeeld lekkages in de constructie. Afwerkingen die wij gebruiken zijn variërend: van Triflex BAS t/m BIS-BTSP ophoogsystemen, zowel voor prefab ondergronden, als oudere constructies met dekvloeren.

Werkdag van Bart
Onze werkdag in Nijmegen start al heel vroeg, waar we onze werknemers opvangen en instrueren. Daarna volgt er een mix van werkzaamheden zoals calculaties opstellen, offertes uitwerken, inkoop verzorgen, projecten voorbereiden etc. Maar uiteraard ook (nieuwe) klanten bezoeken en projecten opnemen. Op de route wordt dan vaak een werkbezoek ingelast waar wij op dat moment een project uitvoeren. Deze diversiteit maak het werk zo leuk. Daarnaast is het leuk dat we unieke locaties mogen bezoeken. Ten slotte is het ontmoeten van nieuwe mensen, met ieder zijn eigen karakter, ook iets wat het werk leuk maakt.

Uitdaging
De uitdaging is om alles zo goed mogelijk in goede banen te leiden. Dit begint al vanaf het eerste contact met de klant, vervolgens de opname, daarna de offerte en tot slot de opdracht en uitvoering. Het doel hierbij is altijd dat onze opdrachtgever, maar ook ons eigen personeel tevreden zijn met hoe het project gelopen is en met het uiteindelijke eindresultaat.

Samenwerking Triflex

Het is een vaststaand gegeven met Triflex, dat er na elke afwerking een fraai en technisch goed eindproduct wordt geleverd. Daar ligt de uitdaging en voldoening voor ons personeel”-Bart Gasseling, Gacon BV.

De samenwerking met alle medewerkers binnen Triflex is erg prettig, vanaf de inkoop, de technische begeleiding en commerciële buitendienst. Er vindt een goede wisselwerking plaats tussen de twee ondernemingen en, niet onbelangrijk, er is een goede ‘klik’. Daarbij laten de cijfers van de afgelopen jaren deze ontwikkeling ook wel zien, er zijn al veel mooie projecten en opdrachtgevers die we van dienst zijn geweest. Maar er is nog genoeg te doen!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN