01.11.2021

5 x kleurrijke balkons- en galerijen

Kleur is vaak het eerste wat u ziet. Een effectief middel om in te zetten wanneer woorden ontbreken. Kleuren stellen u in staat om iets te vertellen over de eigenschappen van een object en haar omgeving. Ze roepen een bepaalde gedachte of associatie op. Door een klein kleurverschil kan een gebouw een totaal andere uitstraling krijgen. Wij zetten 5 kleurrijke balkon- en galerijprojecten voor u op een rijtje. 

House Modernes
Winkel- en kantoorgebouw De Planeet in Utrecht onderging een grote renovatie en is reeds voltooid en opgeleverd! Het opvallende pand is gesitueerd op een prominente plek en is hersteld naar een unieke transparante uitstraling, uit de tijd van het iconische warenhuis Galeries Modernes. De balkons en galerijen zijn voorzien van een volledig gewapend en naadloos systeem, dat de levensduur verlengt en compromisloos beschermt tegen beschadiging en weersinvloeden. De opdrachtgevers en huurders zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Appartementencomplex Alkenoord
Op de galerijen van het appartementencomplex Alkenoord in Capelle aan den IJssel, ontstonden kleine gaatjes in de betonnen vloer. Ook was de oppervlakte niet meer voldoende antislip. De wens van de opdrachtgever was een nieuw antislipsysteem waarbij de gaatjes in het beton niet meer zichtbaar zijn. Er is gekozen voor een veilig en esthetisch systeem met voldoende antislip in een gele kleurfinish. 

Appartementencomplex Zeegat
Bij het appartementencomplex Zeegat in Hellevoetsluis, bestemd voor bewoning door met name senioren, waren de galerijvloeren nodig aan een opknapbeurt toe. Voor velen was de ingang naar de woningen slecht begaanbaar. De verminderde mobiliteit van de bewoners stond dan ook centraal tijdens dit project. De galerijvloeren in het appartementencomplex zijn voorzien van een compleet nieuwe uitstraling en de bewoners kunnen weer veilig de woning betreden door het toepassen van een antisliplaag en de ophoging.

Dakterras Rockanje 
De afwerking van een dakterras in Rockanje was sterk verouderd en hoognodig aan een opknapbeurt toe. De eigenaar koos ervoor om het kunstwerk ‘Rhythm of a Russian Dance’ van Theo van Doesburg na te bootsen op zijn dakterras. Een uniek en opvallend resultaat!

Mercedesflat Rotterdam
Op de galerijen van de Mercedesflat in Rotterdam ontstond veroudering en lekkage. De wens van de opdrachtgever was een waterdicht en voldoende antislip systeem. Er is gekozen voor een gietvloersysteem met een blauwe kleurfinish, dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt. Ook tegen grote, mechanische belastingen wordt de constructie beschermd door dit systeem.  

Benieuwd naar de mogelijkheden  of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN