?

Vereniging van Eigenaars

Onveilige balkons en galerijen zijn een gevaar voor zowel een bewoner als de bouwconstructie. Vaak komt dit voor bij gebouwen met een bouwjaar tussen 1945 en 1975. Het is van belang dat de balkon- en galerijvloer wordt gecontroleerd op scheuren. Een scheur kan bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat vocht in de constructie trekt en vervolgens schade aanricht. 

Constateert uw VvE dat er onderhoud nodig is aan de balkon- en/of galerijvloer dan kunnen wij u de oplossing bieden. Wij maken gebruik van een coating die is opgebouwd uit verschillende coatinglagen die per laag ongeveer 45 minuten nodig heeft om uit te harden. Binnen één dag is de vloer dus weer als nieuw! Daarnaast worden bij de afdichting ook randen, goten en afvoeren afgedicht. U kunt de finish laten uitvoeren in een door u gewenste kleur. 

Maak een afspraak

Voordelen van een Triflex oplossing

Bewoners van een appartementencomplex moeten zo min mogelijk hinder ondervinden aan het onderhoud dat wordt uitgevoerd aan het pand. Het is natuurlijk vervelend wanneer zij dagen niet gemakkelijke manier naar buiten kunnen. Doordat onze producten vloeibaar en koud worden aangebracht, is de applicatie snel en veilig. Tevens kunnen onze systemen, in tegenstelling tot veel traditionele oplossingen, het hele jaar door worden verwerkt. 


Meer voordelen:
- Naadloze afdichting door vloeibare samenstelling
- Hecht op praktisch iedere ondergrond en kan zelfs over een bestaande oplossing worden aangebracht
- Koud verwerkbaar, waardoor uitstekende preventie tegen brandgevaar
- Verwerkbaar vanaf -5C
- Uithardingsproces ongeveer 45 minuten en al beloopbaar na 60 minuten.
- Regendicht na slechts 30 minuten, ongeacht de tijd van het jaar en zelfs bij lage temperaturen
- Uiterst bestendig tegen weersinvloeden en chemicaliën uit lucht en water
- Beschikbaar in een ruim scala aan kleuren 

Oplossingen voor balkons, terrassen en entrees

Leefruimten zoals balkons, terrassen, entrees en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een wooncomplex. Ze zijn een uitbreiding van de interne leefomgeving en dragen bij aan het woongenot van de bewoners. Met onze systemen beschermt u uw bouwwerk duurzaam tegen weersinvloeden en tilt u de decoratieve presentatie naar een hoger niveau. 

Lees meer

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan direct een afspraak met een van onze adviseurs. Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31(0) 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl

Maak een afspraak!

Oplossingen voor daken

Daken worden niet alleen het hele jaar blootgesteld aan het weer, maar bevatten vaak ook een groot aantal installaties, zoals bekabeling en leidingen. Het leveren van een waterdichtingsoplossing die zelfs tot het kleinste detail afdicht en sterk genoeg is om het voetverkeer van onderhoudsteams aan te kunnen, is geen makkelijke taak.

Onze oplossingen zijn eenvoudig, vloeibaar aan te brengen en komen echt tot hun recht bij het waterdicht maken van ingewikkelde structuren. Ze bieden een lekkagebestendige en duurzame oplossing voor zelfs de meest complexe daken. Ook bieden wij oplossingen voor heldere looppaden op daken met een antislipafwerking, voor wanneer iemand voor bijvoorbeeld controle op het dak moet zijn.

/oplossingen-voor-daken

Referenties