Bestekservice

Bestekservice

STABU heeft een uitgebreid dienstenpakket opgesteld om de communicatie in de markt tussen de beslissers en toeleverende fabrikanten in de bouwmarkt te optimaliseren.

Mocht u nog vragen hebben over het door u gezochte Triflex systeem, of heeft u over dit onderwerp andere vragen dan kunt u contact met ons opnemen via info@triflex.nl.

RAW bestekteksten

RAW: een doordacht en dynamisch stelsel van juridische, administratieve en technische voorwaarden voor het samenstellen van bouwcontracten in de gww.

Realisering van projecten in grond-, water- en wegenbouw is een gecompliceerd proces. Omdat er wordt gewerkt in complexe steeds wisselende situaties, tracés, constructies en bouwpartners komt het aan op duidelijke afspraken.

Doordacht

De markt denkt mee met RAW. Alle voorwaarden, bepalingen en beschrijvingen in RAW zijn het resultaat van gezamenlijk overleg en inspanning van opdrachtgevers en opdrachtnemers in de gww. Hét sterke punt van RAW is de inhoud. Degelijk, betrouwbaar, doordacht, zonder franje en altijd volgens de laatste technische ontwikkelingen. Niet alleen voor de civieltechnische sector, maar ook daarbuiten.

Dynamisch

Techniek staat niet stil. Daarom wordt RAW doorlopend geactualiseerd met de nieuwste inzichten en technieken. Nieuw technisch wetenschappelijk onderzoek wordt steeds vertaald naar een praktische RAW toepassing. RAW is allang niet meer uitsluitend een hulpmiddel voor het schrijven van bestekken voor het uitbesteden en uitvoeren van projecten in de gww. Steeds meer biedt RAW een oplossing voor bijzondere besteksvormen en is RAW toe te passen voor: procesbesturing, detaillering, deelcontracten.

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.