?

Servicegebieden van Triflex

Kwaliteit en service zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Triflex wil zich zo goed mogelijk ten dienste stellen van de opdrachtgever. Uiteraard met productinformatie en veiligheidsbladen, maar het gaat verder dan dat.

xchange magazine

Architectenadvies

De architectenadviseur van Triflex treedt op als kennispartner bij de uitdagingen van de architect. Door advies te geven over de vele ontwerpmogelijkheden met Triflex. En door onmisbare elementen voor het uiteindelijke ontwerp te onderzoeken; lichtinval, beleving, duurzaamheid en hoe kleur invloed heeft op de aanblik van de architectonische aspecten en ontwerpen van de architect met de systemen van Triflex. 

CAD tekening Triflex

CAD-tekeningen

Hulp nodig bij het technisch detailleren in AutoCAD? Gevelaansluitingen, opstanden, doorvoeren, dilataties: van veel lastige detailleringen beschikken we over CAD-tekeningen. En we maken ook CAD-tekeningen op aanvraag.

STABU-bestekteksten

Om opdrachtgevers te helpen bij het samenstellen van een bestek, biedt Triflex een bestekservice aan volgens de internationale STABU-systematiek. Op triflex.nl staan vooringevulde bestekteksten, ontsloten door een toegankelijke zoekstructuur. Van alle Triflex-afdichtingsystemen is een bestektekst gemaakt die u eenvoudig kunt implementeren in de STABU-software.

Adviesrapport op maat

Na een opname op locatie en een gesprek met de opdrachtgever, brengt Triflex een advies uit met het meest passende systeem. Bijzonderheden en speciale wensen op esthetisch dan wel technisch vlak zijn onderdeel van dit adviesrapport. En indien wenselijk leveren we projectspecifieke werkomschrijvingen.

Kernboring

Ondergrondinspectie

Voordat een applicateur start met het aanbrengen van een afdichting, is het van belang verzekerd te zijn van een goede ondergrondkwaliteit. Triflex biedt uiteenlopende mogelijkheden om de ondergrond te inspecteren. Onder meer door de druksterkte te meten, hechtproeven uit te voeren en de vochtigheid te beoordelen. Met een visuele inspectie en kernboringen is het mogelijk eventuele schade aan de constructie uit te sluiten.

Opleidingen voor applicateurs

Uitsluitend gecertificeerde applicateurs mogen de Triflex-systemen aanbrengen. De technische en esthetische kwaliteit van onze oplossingen is mede afhankelijk van de manier waarop de systemen worden aangebracht. Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze verwerkers. Elke nieuwe verwerker krijgt een gedegen opleiding. En jaarlijks verzorgen wij trainingen waarbij zelfs de meest ervaren verwerker met nieuwe inzichten naar huis gaat.

Kwaliteitszorg op locatie

Naast de trainingen voor applicateurs, geeft de afdeling techniek van Triflex ondersteuning bij de start van een nieuw project. Daarnaast voert Triflex met regelmaat controles uit en adviseren we tijdens het werk.

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.