?
14.08.2017

Triflex FloorTattoos & Triflex Creative Design

Wilt u uw terras-, entree- of galerijvloer nog persoonlijker maken en perfect laten aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf of pand? Kies dan voor Triflex FloorTattoos of voor Triflex Creative Design.

SS Wipstrik balkon floortattoo creative design

Triflex FloorTattoos

Met Triflex FloorTattoos is het mogelijk om, door middel van een speciale folie, uw logo, naam of afbeelding aan te brengen op uw balkon-, terras-, entree- of galerijvloer. Doordat de afbeelding in meerdere lagen wordt aangebracht, is uw vloer niet alleen naadloos, slijtvast en waterdicht, maar krijgt deze bovenal de door u gekozen persoonlijke uitstraling.
 

Triflex Creative Design 

Triflex Creative Design biedt u een nieuwe ontwerpmogelijkheden. Het resultaat van Triflex Creative Design is buitengewoon slijtvast én onderhoudsvriendelijk en beschermt de ondergrond tot wel 25 jaar tegen alle weersinvloeden, schoonmaakproducten en chemicaliën. Er is keuze uit een groot aantal ontwerpen. Deze variëren van afbeeldingen geïnspireerd op de natuur tot patronen die als decoratieve rand dienen. En van informatieve markeringen, zoals het icoon voor de nooduitgang, tot complete tegelpatronen. Een vloer met Triflex FloorTattoos of Triflex Creative Design kan in iedere gewenste kleur en afwerking worden opgeleverd en vervaagt niet.
 

Uitgebreide kleurkeuze

Onlangs werd het assortiment van Triflex uitgebreid met 52 kleuren. Daarnaast kan er worden gekozen voor bijvoorbeeld een effen vloer of juist een decoratieve instrooimix in allerlei kleurvarianten. Maar ook qua afwerking zijn er ontelbare mogelijkheden. Zoals meer of minder antislip en met of zonder markeringen om het de gebruikers makkelijk te maken. Zo worden de vloeren optimaal afgestemd op de bouwstijl en persoonlijke voorkeuren.

Informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Triflex FloorTattoos of Triflex Creative Design? Neem dan gerust contact met ons op via +31 38 260 20 50 of mail naar info@triflex.nl.