?

Oplossingen voor het gehele hotel

Een positieve ervaring van de gasten is essentieel voor een hotel. Deze ervaring start al bij het wegzetten van de auto in de parkeergelegenheid en volgt via een uitnodigende entree de veilige antislip looppaden naar een mooi en gebruiksvriendelijk balkon in de hotelkamer.

Voor zowel nieuwbouw, renovatie als reparatie is een duurzame afdichting en oppervlaktebehandeling noodzakelijk. Een onjuiste behandeling kan namelijk leiden tot het binnendringen van water of condensatie, waardoor de structuur van het gebouw wordt beschadigd.

Triflex biedt systemen voor het beschermen en waterdicht maken van oppervlaktes, die de duurzaamheid, veiligheid, het comfort en de esthetische waarde van uw faciliteiten vergroten.

Maak direct een afspraak
Triflex, Zeegat

Oplossingen voor balkons, galerijen en looppaden

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een hotel. Ze zijn een uitbreiding van de interne leefomgeving en zijn een belangrijk onderdeel van de ervaring van uw gasten.

Wij bieden een aantal systemen aan waarmee uw bouwwerk duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en die de decoratieve presentatie naar een hoger niveau tillen. De Triflex-systemen zijn verkrijgbaar in meer dan 50 standaardkleuren met de afwerking in verschillende structuren. Al deze afwerkmogelijkheden vindt u terug in onze kleurenkaart.

Door de keuze uit vele RAL-kleuren en een instrooiing met Triflex Micro Chips ontstaat een kleurrijke en aantrekkelijke omgeving. De toevoeging van een antislipkorrel zorgt ervoor dat het vloeroppervlak licht antislip wordt, waardoor het vloerveld als minder glad wordt ervaren.

Lees meer
Triflex, UZ Antwerpen

Oplossingen voor parkeergelegenheden

Eerste indrukken zijn belangrijk en de parkeerplaats van een hotel kan de mening van een gast beïnvloeden nog voordat ze zelfs maar een voet binnen het hotel hebben gezet. Helder kleurgebruik voor parkeerplekken voor mindervaliden, laadpunten voor elektrische voertuigen en andere bijzondere signaleringen. Door goed en opvallend gebruik van kleuren helpt u bezoekers de weg te vinden in uw parkeergelegenheid. Van parkeerdekken en parkeerdaken tot het afdichten van de kleinste details, wij bieden oplossingen voor iedere situatie.

Onze hoogwaardige systemen bieden compromisloze bescherming voor uw parkeergelegenheden. De volledig dichte en naadloze afwerkingen voorkomen constructieproblemen en onkosten door indringing van vocht, vuil, brandstoffen en chemicaliën. Onze systemen zijn scheuroverbruggend en bewegen soepel mee met de werking van het gebouw.

Lees meer
referentie Evenaar

Oplossingen voor daken

Daken van hotels worden niet alleen het hele jaar blootgesteld aan het weer, maar bevatten vaak ook een groot aantal installaties, zoals airconditioningsunits, bekabeling en leidingen. Het leveren van een waterdichtingsoplossing die zelfs tot het kleinste detail afdicht en sterk genoeg is om het voetverkeer van onderhoudsteams aan te kunnen, is geen makkelijke taak. Onze oplossingen zijn eenvoudig, vloeibaar aan te brengen en komen echt tot hun recht bij het waterdicht maken van ingewikkelde structuren.

Onder alle weersomstandigheden voldoen onze systemen aan de eisen die aan een dakafdichting worden gesteld. Ze bieden een lekkagebestendige en duurzame oplossing voor zelfs de meest complexe daken. Zo voorkomt u lekkages in onderliggende ruimten waar zich wellicht kritische (technische) installaties bevinden. En om rekening te houden met de veiligheid van onderhoudspersoneel is het mogelijk om looppaden op de daken te voorzien van een antislipafwerking in een contrasterende kleur.

Lees meer

Voordelen van een Triflex oplossing

Hoteleigenaren kunnen zich het simpelweg niet veroorloven kamers en faciliteiten te sluiten. Elke dag dat ze gesloten zijn, gaat omzet verloren. Bovendien is het belangrijk dat gasten zo min mogelijk hinder ondervinden van nodige werkzaamheden.

Doordat onze producten vloeibaar en koud worden aangebracht, is de applicatie snel en veilig. Tevens kunnen onze systemen, in tegenstelling tot veel traditionele oplossingen, het hele jaar door worden verwerkt. Hierdoor kunnen nieuwe gebouwen sneller worden geopend en gebouwen die gerenoveerd moeten worden kunnen openblijven tijdens de werkzaamheden.

Het uithardingsproces is ongeveer 45 minuten, ongeacht de buitentemperatuur. Het oppervlak is al beloopbaar na slechts een uur na applicatie. Zo wordt overlast voor gasten en personeel tot een minimum beperkt.

Meer voordelen:

  • Naadloze afdichting door vloeibare samenstelling
  • Hecht op praktisch iedere ondergrond en kan zelfs over een bestaande oplossing worden aangebracht
  • Koud verwerkbaar, waardoor uitstekende preventie tegen brandgevaar
  • Verwerkbaar vanaf -5C
  • Regendicht na slechts 30 minuten, ongeacht de tijd van het jaar en zelfs bij lage temperaturen
  • Uiterst bestendig tegen weersinvloeden en chemicaliën uit lucht en water
  • Beschikbaar in een ruim scala aan kleuren

Service

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing krijgt. Onze producten en systemen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, maar onze hulp aan u omvat meer dan alleen het aanbieden van onze producten. Van de tekentafel tot ver na de oplevering van u project, wij bieden u advies en service om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  

Lees meer