?
24.04.2023

Even voorstellen: Tim

Het Triflex-Team heeft er weer versterking bij! De functie Marketing Medewerker is namelijk vervuld, want sinds april versterkt Tim Bron het marketingteam. Benieuwd wie hij is, hoe zijn functie eruitziet en wat zijn eerste indruk van Triflex was? Hij stelt zich graag even voor.

Tim is 26 jaar, komt uit Utrecht en woont nu in Assen samen met zijn vriendin. Hij heeft eerst de opleiding allround dtp en cross media gestudeerd op het grafisch lyceum in Utrecht en daarna sales & accountmanagement op de hogeschool in Utrecht.

In zijn vrije tijd gaat hij graag uiteten en krijgt hij energie van leuke dingen doen met zijn vrienden of vriendin. Ook houdt hij van voetballen, maar dan vooral het kijken ervan.

1/1

Triflex

‘Voordat ik bij Triflex terecht kwam, werkte ik bij Hornbach als verkoper en heb ik een korte periode als recruiter gewerkt. Doordat ik verhuisd ben naar Assen ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging’, vertelt Tim. ‘Ik was opzoek naar een functie met dtp-werkzaamheden, maar ook naar een functie met meer diverse marketingwerkzaamheden, zoals het bedenken en uitvoeren van creatieve marketingcampagnes. Hier ligt mijn interesse en ik wil graag mij hier verder in verdiepen, zo blijft het werk uitdagend en afwisselend. En die functie heb ik bij Triflex gevonden!’, zegt Tim enthousiast.

‘Naast het vormgeven van content voor onze social mediakanalen, externe websites en vakbladen, ga ik mij ook bezighouden met het bedenken en uitvoeren van campagnes en met het opmaken van advertenties, promotiemateriaal en ander drukwerk’, aldus Tim.

Tim vertelt dat zijn eerste paar dagen goed zijn bevallen: ‘ik heb een warm ontvangst gekregen en ben erg leuk ontvangen bij Triflex, ik heb al kennismakingsgesprekken gehad en ben meteen aan de slag gegaan met leuke opdrachten’. Ik kijk het meest uit naar de samenwerking met het marketingteam, de groeimogelijkheden en naar de diverse marketingwerkzaamheden’ vertelt Tim.

Wil je ook bij ons komen werken? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures. Extra leuk: leer je toekomstige collega's alvast kennen door hun persoonlijke verhalen te lezen