?

Wandeldek De Vier Werelden

Een ontmoetingsplek met uitstraling
Meer weten?

De Vier Werelden

Vanuit de nieuwbouw was het dek niet voorzien van een afwerking, waardoor ernstige lekkageproblemen ontstonden. Er moest dus een oplossing komen, waarbij de uitstraling behouden bleef maar de problemen werden opgelost.
Locatie
Spijkenisse
Oplevering
juli 2012
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
Meekelenkamp Kunststof Techniek

Projectomschrijving

In de Dijkzone in Spijkenisse is in 2009 'De Vier Werelden' gerealiseerd. Ontmoetingsplekken zijn belangrijke elementen in het ontwerp; het complex heeft een vrijetijdsdek met o.a. een barbecueplaats, kassen, een petanque- en een tennisbaan. Een uniek ontwerp als dit verdient ook de juiste uitstraling.

Met de uitstraling van het complex zit het wel goed. Vanuit de nieuwbouw was het dek echter niet voorzien van een afwerking, waardoor ernstige lekkageproblemen ontstonden met de nodige schade aan de auto’s in de ondergelegen parkeergelegenheid. Er moest dus een oplossing komen, waarbij de uitstraling behouden bleef maar de lekkageproblemen werden opgelost. Doordat de ondergrond scheurgevoelig is en het dek volledig in de zon ligt, was het niet makkelijk om een product te vinden dat aan alle eisen voldoet.

Het Triflex BTS-P systeem voldoet wel aan al deze eisen. Om een egale afwerking te verkrijgen is het systeem voorzien van een extra laag Triflex Cryl RS 233. Ter plaatse van de tennisbaan is het systeem opgeleverd met een bezande afwerking om hierop verder te kunnen werken met het Poritop Soft systeem voor sportveldafwerking.

Het resultaat: een ontmoetingsplek met uitstraling !

Gerelateerde referenties